99Bitcoins puster nyt liv i Dead Coins-projektet

Dead Coins-projektet har fået nyt liv af BTC-uddannelsesportalen 99Bitcoins.

Bitcoin-uddannelsesportal 99Bitcoins er den nyudnævnte foretager i kryptovalutaindustrien

Det er overtaget Dead Coins-projektet, som giver en gravplads til mere end tusind døde kryptokurver, og puste nyt liv i projektet ved at sikre, at listen er nøjagtig, og ved at fjerne vittighedsbegravelser for Bitcoin, Tron, Dogecoin og Tether.

Deadcoins.com blev startet i 2017 for at dokumentere bortgangen af de hundreder af altcoins, der materialiserede sig bag ICO-boomens år. I mellemtiden blev 99Bitcoins grundlagt i 2013 for at tilbyde en praktisk og ikke-teknisk guide til de nye til Bitcoin.

Listen over døde kryptokurver er et godt ledsagende stykke til 99Bitcoyns meget omtalte ‚ Bitcoin Obituaries ‚ -side, der registrerer hver gang de almindelige medier hævder, at Bitcoin er død. Ved sidste optælling var Bitcoin død 399 gange.

Den nyoprydede Dead Coins-side rapporterer 1559 altcoin-dræbte i skrivende stund

I en erklæring sagde Ofir Beigel, ejer og grundlægger af 99Bitcoins, at de har revideret siden, da der var et par problemer med formatet:

”Jeg synes, at Dead Coins-projektet er en genial idé, der har brug for lidt polering. Det faktum, at enhver selv kan tilføje en død mønt, gjorde listen over mønter meget unøjagtige. Vi har brugt dage på at gennemgå den komplette liste og sigtet alle mønter, der blev begravet i live, så at sige. For eksempel er Bitcoin, Tron, Dogecoin og Tether blot nogle af de mønter, der blev noteret, da vi overtog projektet. ”

Han tilføjede, at samfundet undertiden fejler en ’shitcoin‘ for en død mønt, og der er indført klare indikatorer for at afgøre, om en mønt faktisk er død eller ej.

„På denne måde bruger vi stadig samfundets input, men vi sørger for, at det går gennem et andet filter for at verificere indsendelsens nøjagtighed“.

Et mønt- eller tokenprojekt anses for at være død af en række årsager, herunder inaktiv udvikling i mere end seks måneder, lav volumen og likviditet (da ingen handler det), mangel på noteringer på børser, webside nede eller ingen aktivitet på sociale medier og selvfølgelig svindel og Ponzi-ordninger.

I januar 2020 fremhævede Cointelegraph nogle af de primære årsager til, at kryptoprojekter og deres tokens ender med at gå sydpå, hvilket også omfattede mislykket finansiering og vittighedsprojekter, som stadig kan køre i nogen tid, før de endelig opgiver spøgelsen.