Adam Curry vertelt Joe Rogan: je gaat Bitcoin (BTC) nodig hebben.

Podcaster, omroeper en ondernemer Adam Curry zegt dat iedereen Bitcoin in zijn of haar portefeuille moet hebben.

In een nieuw interview met Joe Rogan zegt Curry dat de top van de cryptografie een vorm van verzekering biedt tegen een wereldwijde ramp.

„Daarom concurreert Silicon Valley met de Amerikaanse Federal Reserve om een bank te worden. Iedereen wil jouw bank zijn, schatje, want dan hebben ze jou in hun macht. Dat is ook wanneer je leningen krijgt tegen een negatieve rente zodat ze je daadwerkelijk betalen om de lening te nemen, waarmee je je studentenlening kunt afbetalen… Je wilde een universeel basisinkomen – hier komt het. En trouwens, het gaat werken… Maar laat me je vertellen, de apocalyps komt eraan en je gaat de Bitcoin nodig hebben. Tenminste één.

Curry zegt dat zijn visie is veranderd met het recente Fed beleid.

„Nee. Ik was erg tegen Bitcoin totdat ik er een heleboel verkocht voor zo’n $900 en ik had veel geld kunnen verdienen. Ik heb ze voor niets gekregen. Mensen gaven ze gewoon aan mij in het begin voor niets en ik ontkende het.“

Wat betreft de vraag of Bitcoin Era veilig en stabiel is, Curry zegt dat het de enige munt is die niet gemanipuleerd kan worden.

„Ik bezit geen altcoins en al die dingen…Tien jaar gegevens hebben aangetoond dat Bitcoin echt de enige is die je kunt vertrouwen.“ De manier waarop ik het zie is dat het de enige is die je niet kunt manipuleren en alle andere munten zijn er op gebaseerd…

De Amerikaanse dollar terug naar mijn vrachtwagen van vijfduizend dollar in de jaren zeventig, vijftigduizend dollar nu – die Amerikaanse dollar is met 10% gedaald omdat ze steeds meer geld hebben gedrukt“.