Bitcoin (BTC) tilgjengelig for handel er så lav som den var i midten av 2017

Mengden Bitcoin tilgjengelig for handelsmenn har falt ned til 2017-nivået

Det meste av Bitcoin eies nå av investorer aka hodlers
Slike investorer inkluderer Grayscale som har lagt 40k Bitcoin til beholdningen de siste 30 dagene
$ 15 000 kan være toppen av isfjellet ettersom Bitcoin kan sveve ytterligere i 2021

Mengden Cryptosoft som er tilgjengelig for handel er for tiden på lave nivåer sist sett i 2017. Dette er ifølge en analyse gjort av Chief Economist of Chainalysis, Philip Gradwell, som delte sine synspunkter via følgende tweet.

Bitcoin-investorer holder BTC midt i økonomisk usikkerhet

I sin tweet forklarer Mr. Gradwell at Bitcoin (BTC) nå blir sett på som ‚en ressurs å ha i en verden av makrousikkerhet‘. Derfor er det ikke mye tilgjengelig å kjøpe.

Også en del av analysen hans er et diagram som viser en kontinuerlig nedgang i Bitcoin tilgjengelig for handel (gul linje). Når dette beløpet synker, fortsetter Bitcoin som investorer eier av å øke med tiden (oransje linje). Fra det delte diagrammet kan det observeres at en økning i Bitcoin-innehavere har resultert i at prisen på Bitcoin også stiger med tiden.
GrayScale fortsetter å øse opp Bitcoin

Det er også verdt å nevne at gråtonen har fortsatt å akkumulere Bitcoin. I løpet av de siste 30 dagene har firmaet kjøpt omtrent 40000 BTC til en verdi av mer enn $ 600 millioner. Videre, og i den siste markedsoppdateringen, har Grayscale nå ca 9,1 milliarder dollar i digitale eiendeler under ledelse. Av dette beløpet tildeles $ 7,648 milliarder til Bitcoin-tilliten. Denne informasjonen finner du nedenfor.

$ 15 000 kan være tipset på isfjellet for Bitcoin

Gitt informasjonen om at Bitcoin tilgjengelig for handel har falt til begynnelsen av 2017-nivået, kan det konkluderes med at BTC har mellom 6 og 12 måneders bevegelse oppover. Dette er gitt antagelsen om at tiden Bitcoin vil ta for å legge ut en ny heltidshøyde, vil være lik den som ble tatt i 2017. Derfor kan en tidligere spådom av Bitcoin Analyst MagicPoopCannon om Bitcoin som tester $ 80k eller $ 90k neste år være en god prognose for hva som kan skje de neste månedene.

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.